Disseny customitzat

Amb el gravat làser es pot customitzar qualsevol article, eina, estri o peça que es vulgui, posant-li un nom, un logo, un motiu personal, dates, etc.

Mitjançant el feix làser i un escàner digital es pot realitzar qualsevol gravat tant en àrees planes (2D) com inclinades o corbes (3D). Ens aquest últim cas parlem de gravat làser 3D.

Es pot gravar en una amplia varietat de materials: or, argent, bronze, acer, titani, alumini, coure, grafit, etc.

Motos custom i vehicles antics

Podeu customitzar la vostra moto amb gravat làser. Graveu el dibuix que us agradaria en diverses parts de la moto com tapa de embragatge, tapa d’encès elèctric, tapa de benzina, retrovisors, embellidors, etc.

Si teniu un vehicle antic i us agradaria reproduir un gravat de l’època, o gravar quelcom personalitzat, el gravat làser podria ser la manera.

Coberteria i estris de cuina

En el cas d’un restaurant, es pot donar un toc distintiu gravant amb làser el nom/logo del restaurant, o una sanefa decorativa, o un símbol corporatiu, tant a la coberteria com als estris de cuina, o si és el cas, a les vostres cocteleres i els seus complements.

També es podria fer el mateix per la coberteria de quelcom celebració o trobada especial que es faci amb un àpat.

Les possibilitats són infinites, i el gravat és “IMBORRABLE” dura tota la vida del cobert o estri.

Articles de joiera i plaques commemoratives

Amb el gravat làser es pot accedir a zones reduïdes i realitzar gravats molt petits, com podria ser en el cas de joies i objectes de regal petits. També per a gravar una placa commemorativa per algun client, company de feina o amic.

Objectes de col·leccionisme i de modelisme

Es pot usar el gravat làser per personalitzar objectes de col·leccionisme i en el cas del modelisme per reproduir a escala marques, logos, sanefes, texturitzats, … el que es precisi.

Instrumental quirúrgic o de laboratori

Identifiqui les seves eines quirúrgiques gravant el seu nom o el nom de la seva clínica.

Amb el làser es realitza un gravat net, sense recremat d’òxid, complint els elevats estendards de higiene que aquest camp demanda.

Les peces es poden referenciar amb text alfanumèric, amb codi de barres, QR i Datamatrix.

Possibilitat de gravar referències només vistes per microscopi. Ideal per referenciar micro peces en les que aparentment no hi ha espai per el gravat.